Zagreb golom u zadnjoj minuti srušio Istru, Varaždinci upisali deseti poraz u prvenstvu

U 11. KOLU HNL-a, Inter iz Zaprešića gostovao je u Kranjčevićevoj protiv Lučkog. Nešto više od petsto gledatelja moglo je gledati fantastičnu igru Lučkog, najbolju do sada u prvenstvu, protiv "diva iz predgrađa".

Šarić srušio Inter Zaprešić

Utakmica je krenula samo u jednom smjeru i to prema golu Intera, a rezultat se mijenjao već u 30. minuti utakmice kada je Miroslav Šarić fantastično plasirao udarac prema golu Santinija, koji je bio nemoćan. Ilija Lončarević pokušao je izmjenama na poluvremenu promijeniti stanje stvari na terenu, ali jedino što se promijenilo na terenu je bio broj igrača.

Naime, u 50. minuti Šćrbec radi prekršaj za drugi žuti karton, odnosno crveni, te tako ostavlja momčad na cjedilu. Manjak igrača u redovima Intera dolazi vrlo brzo na naplatu. Već u 59. minuti Miroslav Šarić ponovno se upisuje u listu strijelaca. Do kraja utakmice Lučko je u više navrata prijetilo, međutim rezultat se nije mijenjao.

LUČKO - INTER ZAPREŠIĆ 2:0

Varaždinci još uvijek ne znaju za pobjedu

U Varaždinu se odigrala važna utakmica između dviju momčadi koje se bore za ostanak u ligi. Unatoč početnoj dominaciji domaće momčadi, i nekoliko lijepih prigoda Vugrinca i Šimeka, Enes Novinić u 41. minuti pronalazi rupu u obrani Varaždina i postiže gol za Karlovac. Pred oko dvjesto ljudi, Karlovac se većinom vremena branio, a čak je jednom i kapitulirao u 74. minuti, ali sudac je poništio gol zbog zaleđa. Ovim porazom Varaždin je ostao na dnu ljestvice, te je jedan od najizglednijih kandidata za odlazak u drugu ligu.

VARAŽDIN - KARLOVAC 0:1

Šibenik s lakoćom savladao Cibaliju

Na Šubićevcu Šibenik je ugostio i s lakoćom savladao Cibaliju. Bačelić - Grgić načeo je Vinkovčane u 15. minuti, dok je odličnu igru Šibenika u prvom poluvremenu okrunio Jelić zabivši gol u 32. minuti. Valja napomenuti kako je Cibalija tijekom prvog poluvremena, ali i dalje u nastavku igre bila nevidljiva. Iako je već bilo jasno da Cibalija neće doći ni do boda, Jakoliš je otklonio sve sumnje u eventualni povratak gostiju zabivši gol u 76. minuti.

ŠIBENIK - CIBALIA 3:0

Zagreb u zadnjoj minuti utakmice savladao Istru

U Puli se igrala vrlo čvrsta i žustra utakmica u kojoj se Zagreb bolje snašao. Već u samom početku Zagreb je u nekoliko navrata zaprijetio golu Pule, koja je bila izrazito indisponirana. Izgledalo je kao da se momčad Igora Pamića čuva, odnosno da čuva rezultat, međutim da to ne bude tako pobrinuo se Medić u 90, minuti utakmice zabivši glavom iz kornera.

Da je Istri u zadnjim sekundama utakmice popustila koncentracija potvrdila je vrlo izgledna prilika Dedića, nakon što je Štrok izbacio nekoliko igrača Istre iz igre.

ISTRA 1961 - ZAGREB 0:1

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.