HRVATSKI NOGOMETAŠI

Livaković se na utakmici Arsenala i Uniteda družio s legendarnim Brazilcem

Foto: Instagram

UOČI zimskih priprema igrači iz HNL-a odmaraju u toplijim krajevima, a neki su se odlučili za kišni London. Drugi dio sezone hrvatskog prvenstva počinje utakmicom Intera i Istre 31. siječnja.

Prvi golman Hrvatske i Dinama posjetio je Englesku kako bi uživo gledao dvoboj Arsenala i Uniteda sinoć u Londonu. Na Instagramu je objavio fotografiju s legendarnim golmanom Juliom Cesarom koji je u karijeri branio za reprezentaciju Brazila, Inter, Flamengo, Chievo, QPR, Benficu i Toronto.


Pred Livakovićem je uskoro najveći ispit u karijeri. Nakon što je izvrsno branio u Ligi prvaka, u lipnju ga čeka nastup na Europskom prvenstvu. Livaković je u reprezentaciji sigurna jedinica, a Dalić će morati dosta razmisliti koju dvojicu golmana će povesti uz golmana Dinama. Simon Sluga i Lovre Kalinić ne brane u klubovima, a bili su redovni u reprezentaciji. Hrvatski izbornik vjerojatno će povesti nekog iz HNL-a, a to je i najavio.

"Golmani moraju imati minutažu ako žele biti u konkurenciji za Europsko prvenstvo. Igrač može ne igrati neko vrijeme pa biti u formi, ali golman mora braniti. Mi nemamo baš neki bogat izbor golmana vani. Prvo se nadam da će njih dvojica početi braniti, a onda ću pogledati u HNL-u. Volio bih da svih 23 igrača igra u svojim klubovima i nadam se da će oni koji nemaju perspektivu pronaći novi klub. Oni će sami odlučiti, ja tu ne mogu utjecati", poručio je Dalić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.