Leko nakon poraza od Dinama: Sammir se trudio, moram biti zadovoljan

Foto: Pixell

NOGOMETAŠI Dinama u susretu su 19. kola Prve HNL na Maksimiru rutinski svladali Lokomotivu 2:0 (1:0).

Strijelci su bili Gavranović (9) i Atiemwen (64).

S ova tri boda Dinamo se vratio na vrh ljestvice, koji je na dva sata bio okupirao Osijek koji je ranije u utorak s 3:0 svladao Slaven Belupo. I Dinamo i Osijek imaju po 42 boda iz 19 susreta, no Dinamo ima bolju razliku pogodaka.

Lokomotiva je ostala predzadnja, deveta s 15 bodova, koliko ima i osmi Varaždin, dok zadnja Istra 1961 ima dva boda, ali i dvije utakmice manje.

Iako je Lokomotiva izgubila treću od četiri utakmice ovog proljeća, Jerko Leko nije bio previše razočaran nakon utakmice.

''S obzirom na dosta promjena koje smo morali napraviti zbog umora iz prve tri utakmice, izgledali smo kompaktno. Puno novih igrača, bio je problem početak utakmice, ušli smo dezorijentirano i to nas je stajalo ranog gola. Probali smo izlaziti u polukontre i kontre, vidjeli smo i Sammira koji se trudio, vratio se nakon ozljede. Poslije smo djelovali bolje, pokušali smo i zaprijetiti, bilo je opet i nekih ozljeda. Sve u svemu mogu biti zadovoljan odnosom i pristupom, ne i rezultatom. Idemo dalje, sad se idemo dobro pripremiti za utakmicu s Rijekom'', rekao je trener Lokomotive.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.