Leicesterov džentlemenski potez: Cardiffu nude Alžirca kako bi nadomjestili Salu

Foto: Guliver Image/ Getty Images

TRAGEDIJE često ujedinjuju ljude, pa je tako tragični gubitak Emiliana Sale ujedinio europski nogomet.

Posebno se u tome ističe Leicester City i njihov bivši nogometaš N'Golo Kante koji je pokrenuo inicijativu da se sakupi novac kako bi se nastavila potraga za argentinskim napadačem, a nogometaši diljem svijeta tome su se priključili.

U Leicesteru također gledaju kako mogu pružiti pomoć kolegama iz Cardiffa koji je u vrlo nezgodnoj situaciji. Podsjetimo, Velšani su osim novog golgetera izgubili i 17 milijuna eura što bi navodno trebalo biti naplaćeno kroz osiguranje, ali iz kluba je nedavno stigla informacija da u blagajni trenutačno nemaju novca za nove kupovine.

Zbog toga Leicester je džentlmenski istupio i ponudio Cardiffu usluge Islama Slimanija, koji se trenutačno nalazi u Fenerbahčeu na posudbi.

>> Sala je ovako dogovorio let: "Tata kaže da ga ne moraš platiti ako mi pomogneš"

Kako piše portugalski list Record, inače blizak lisabonskom Sportingu, u kojem je Slimani svojevremeno igrao, Leicester je odlučan u namjeri da Slimanija vrati s posudbe iz Istanbula ranije od očekivanog, a kao logično rješenje nameće se suradnja s Velšanima.

Leicester se još uvijek oporavlja od tragedije nastale uslijed pada helikoptera u kojem je bio njihov tadašnji vlasnik Vichai Srivaddhanaprabha, tako da u redovima nekadašnjeg prvaka Engleske znaju kroz što prolaze ljudi u Cardiffu u ovom trenutku.

Sve o tragičnoj nesreći Emiliana Sale na Indexu možete čitati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.