Legendarni golgeter koji je dvaput pokorio svijet zabio golčinu s centra pa dao fantastično objašnjenje

Foto: Screenshot

POMALO zaboravljeni španjolski golgeter David Villa podsjetio je nogometne fanove zašto je nekada smatran jednim od najboljih napadača svijeta.

Danas 35-godišnji Villa igra za MLS momčad New Yorka, a jučer je zabio spektakularan gol kojim je sam sebe iznenadio. Villa je u 90. minuti istrčao na protivničku polovicu u pratnji dvojice braniča, othrvao se, u trku je opalio loptu gotovo s centra i preko Andrea Blakea, jednog od najboljih vratara lige, pogodio mrežu za pobjedu 2:0.
 

 
Nakon briljantnog poteza Villa je dao još briljantniji komentar pogotka kakav se rijetko viđa: "Bio sam malo umoran od trčanja i zato sam pokušao zabiti gol".

Villa je karijeru počeo u Gijonu, a onda sa Zaragozom, Valencijom, Barcelonom i Atleticom iz Madrida osvojio četiri Kupa Kralja, a u dresu Barce i sve ostale trofeje, od La Lige i Lige prvaka do superkupova i klupskog SP-a. Sa Španjolskom je postao prvak Europe 2008. i svijeta 2010. godine.

Lani je proglašen najkorisnijim igračem MLS-a, a s četiri gola i tri asistencije u šest nastupa ove sezone na dobrom je putu da ponovi taj podvig.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.