Legenda kritizirala veznjaka Njemačke: Katastrofa! Bahatiji je otkad je kapetan kluba

Foto: Profimedia, Screenshot: YouTube

NJEMAČKA reprezentacija u velikoj je krizi godinu dana uoči Europskog prvenstva kojem će biti domaćin. Izbornik Hansi Flick dobio je otkaz nakon što su izgubili od Japana (4:1), čime je niz bez pobjede produljen na pet utakmica. Brojni stručnjaci kritizirali su njemačke nogometaše, a pridružio im se Mario Basler (54), bivši reprezentativni veznjak te zemlje s kojom je osvojio Europsko prvenstvo 1996. S Bayernom i Werderom osvojio je ukupno 12 trofeja.

Basler je u podcastu naziva Basler ballert konkretno kritizirao veznjaka Emrea Cana (29), koji ima 42 nastupa za Njemačku te je ujedno kapetan Borussije Dortmund. Can je ranije u karijeri nastupao za Bayern, Bayer Leverkusen, Liverpool i Juventus. 

"Katastrofalan je. Igra kao govno, kao i u Dortmundu. Postao je i kapetan Borussije pa je vjerojatno još bahatiji na terenu. Toliko je siguran u sebe da misli kako je najbolji. Posvuda je bio najbolji igrač, u Juventusu ili Bayernu. Uvijek je tvrdio da je najbolji. Najbolji među lošima, možda", rekao je Basler u podcastu objavljenom u ponedjeljak.

"Kad vidim Cana kako bahato trči po terenu..."

Basler je kritizirao Cana i dan ranije, u nedjelju, u televizijskoj emisiji Doppelpass. "Trener ništa ne može ako na terenu ima 11 slijepih. Kad vidim Cana kako bahato trči po terenu... Pokušava igrati nogomet, a on to ne može", izjavio je Basler.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.