LIGE PETICE

Legenda Bayerna o promjenama u Bundesligi: To je smiješna ideja

Foto: Profimedia

BAYERN je devet godina zaredom osvajao naslov prvaka Bundeslige. Posljednji prvak koji nije minhenski klub bila je Borussia Dortmund 2012. godine. Uslijed takve dominacije Bayerna, u njemačkim medijima pojavila se ideja o uvođenju sustava razigravanja.

"Sustav s polufinalnim i finalnom utakmicom u Bundesligi bio bi uzbudljiv za navijače. Stoga, ima smisla provesti takvu ideju. Mi smo, u Bayernu, uvijek otvoreni za nove ideje", rekao je bivši njemački reprezentativni vratar, a danas direktor Bayerna Oliver Kahn, prenosi Kicker.

No počasni predsjednik trofejnog njemačkog kluba Uli Hoeneß za njemačku televiziju kazao je kako ideju smatra smiješnom: "Prvak Bundeslige trebao bi biti klub koji je najbolji nakon 34 utakmice i koji je prošao kroz sito i rešeto. To je samo pravilo koje ide protiv Bayerna. Nema to veze s napetošću."

Bayern ide prema novom naslovu

U njemačkom prvenstvu ove su sezone odigrana 22 kola. Na prvome mjestu s 52 boda, šest više od druge dortmundske Borussije, nalazi se Bayern. Inače, Bayern je protekli vikend doživio šokantan poraz 4.2 od 11. Bochuma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.