LeBronov sin odigrao je svoju najbolju utakmicu u NBA Ljetnoj ligi

Screenshot: YouTube

BRONNY JAMES, sin LeBrona Jamesa i rookie LA Lakersa koji se kroz nastupe u Ljetnoj ligi trudi dokazati da je vrijedan minutaže u slavnoj franšizi, ubacio je svoju prvu tricu za momčad i odigrao najbolju utakmicu za nju. Lakersi su u pripremnoj utakmici u Las Vegasu slavili 87:86 protiv Atlanta Hawksa, a LeBronov sin susret je završio s 12 koševa, jednim skokom te s po jednom osvojenom i izgubljenom loptom u nešto manje od 24 odigrane minute.

Lakersi su u Ljetnoj ligi do sinoć upisali svih pet poraza u utakmicama, a sad su i prekinuli taj niz uz osjetnu pomoć Bronnyja. On je dosad bio na prosjeku od 4.3 koša, uz tek 22.6 posto šuta iz igre. Do ove utakmice gađao je i promašio svih 15 pokušaja za tri poena.

Igra pod velikim pritiskom

Bronny James igra pod velikim pritiskom, ne samo zbog utega oca koji je najbolji strijelac u povijesti NBA lige (40.474 koša) i jedan od njenih najboljih igrača ikada. Dodatno opterećenje predstavlja mu činjenica da su ga kao 55. draftirali upravo Lakersi, čiji je vođa upravo LeBron. Ako se Bronny izbori za nastupe, on i LeBron postat će prva kombinacija oca i sina na NBA parketima.

Protiv Atlante je mlađi James ubacio devet koševa do poluvremena i 12 ukupno, uz 5/11 iz igre. Nakon prve trice ubacio je i drugu, i to važnu za priključak Lakersa na kraju utakmice. U ovom susretu pogodio je dva od pet pokušaja iza crte za tri poena.

Najbolji kod Lakersa bio je centar Colin Castleton sa 17 koševa, 12 skokova i šest asistencija. Kod Atlante su po 17 ubacili Jarkel Joiner i Rob Baker II.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.