Krvava osveta: Cabanas kažnjen zbog zavođenja žene meksičkog narkobosa

SALVADOR CABANAS oporavlja se nakon napada vatrenim oružjem, no vjerojatno nikad više neće zaigrati nogomet. Njega je prije nešto manje od dva mjeseca u Mexico Cityju napala još uvijek nepoznata osoba te mu prostrijelila glavu.

Paragvajski nogometaš je preživio, no zrno mu je još uvijek u glavi. Zbog toga teško priča i hoda, a liječnici ne znaju hoće li ikad moći željezni predmet odstraniti iz Cabanasove glave, jer svako pomicanje može dovesti do oštećenja živčanog sustava.

Dva mjeseca nakon napada u toaletu jednog noćnog kluba u glavnom gradu Meksika, isplivale su pojedinosti oko napada. Prema pisanju južnoameričkog tiska, Cabanas je napadnut iz osvete, jer je zavodio djevojku lokalnog narkobosa. Razlog je izvjesna Arethe Teran, zaručnica eksponiranog člana jednog meksičkog kartela, znanog pod nadimkom El Coqui.

Naručitelj Coqui nalazi se u zatvoru na izdržavanju višegodišnje kazne, a posao je povjerio ljudima od povjerenja na čelu s izvjesnim Joseom Garzom poznatim pod nadimkom El Modelo. On je navodno povukao obarač i prostrijelio nogometaša. To je ime južnoameričkim medijima otkrila Silvia Irabien, koja je meksičkoj javnosti poznata kao sudionica "Big Brothera". Ona je također primila prijetnje smrću nakon što su mediji objavili njen iskaz.

U međuvremenu Cabanas je napustio bolnicu u Meksiku te se nalazi na oporavku u jednom centru za rehabilitaciju u Paragvaju. Mogućnosti da se ikad vrati nogometu su minimalne, no liječnici se još suzdržavaju od konačnog suda. Igraču se metak nalazi baš u mozgu, a vrijeme će pokazati hoće li biti moguće izvaditi zrno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.