LIGE PETICE

Kovačev trofejni napadač obećao se umiroviti ako se opet ozlijedi. Ozlijedio se

Foto: EPA

KINGSLEY COMAN ima tek 23 godine, a već je stekao reputaciju nogometaša čija je karijera uništena ozljedama. Često izbiva s terena, najčešće zbog problema s desnim stopalom, a krajem prošle godine rekao je da će se umiroviti ako se ponovno ozlijedi i bude morao na novu operaciju. 

"Ne želim i ne mogu prihvatiti još jednu operaciju, što je previše, previše je. Možda mom stopalu nije suđeno da bude nogometno. Ako se tako ispostavi, radit ću nešto drugo u životu i biti totalno izvan svega", rekao je tada Coman.

Jučer se ponovno ozlijedio. U susretu protiv Tottenhama na Audi Cupu Coman je ostao ležati na travi, a kasnije se ispostavilo da neće moći nastaviti igru. Još uvijek nije poznata težina ozljede, ali u Bavarskoj postoji ozbiljan strah od toga da bi se Francuz zaista mogao umiroviti. 

Posebno im je to problematično zato što još od odlaska Arjena Robbena i Francka Riberyja muku muče s popunjavanjem krilnih pozicija na kojima sada imaju samo Comana i Gnabryja. Njegova ozljeda ili čak umirovljenje potpuno bi osakatili napad Bayerna. 

Coman je u karijeri nastupao još za PSG i Juventus te je osvojio čak 17 trofeja. Kada bi nastavio tim tempom, imao bi ozbiljnu šansu postati najtrofejniji nogometaš u povijesti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.