Komšić osvojila 31. mjesto u slalomu: Zadovoljna sam, ali jedno nikad neću preboljeti

Foto: Hina

ANDREA KOMŠIĆ, hrvatska 21-godišnja skijašica, osvojila je danas 31. mjesto u slalomu na ZOI-u u Pjongčangu, sa 7.63 sekunde zaostatka za pobjednicom, Šveđankom Fridom Hansdotter. Nakon utrke kazala je da je zadovoljnija drugom vožnjom negoli prvom.

"Što se tiče slaloma, više sam zadovoljna drugom vožnjom negoli prvom. U prvoj vožnji malo sam se tražila prvih 20 zavoja, nije tu bilo grešaka, ali je bilo sporo", kazala je Komšić, koja je u prvoj vožnji imala 36. vrijeme.
 
Dan ranije u veleslalomu je nakon prve vožnje bila 31. i 84 stotinke su je dijelile od ulaska u 30 najboljih.
 
"U obje discipline, slalomu i veleslalomu, bila sam na rubu ulaska među 30 najboljih. U veleslalomu me nakon prve vožnje jedno mjesto dijelilo od toga. Iako je to dobar rezultat, to nikada neću preboljeti. Mislim da sam u obje discipline skijala prilično dobro. Bilo je nekih manjih grešaka koje su me izbacile iz balansa, ali mogu reći da sam zadovoljna", izjavila je Komšić.
 
Prije četiri godine na ZOI-u u Sočiju bila je 33. u slalomu te 35. u veleslalomu, a sada u Pjongčangu 31. u slalomu te 32. u veleslalomu.
 
"U odnosu na moj prvi nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, vidi se napredak, posebice u slalomu. Pokazala sam da nisam toliko daleko od onih koje čine Top 30, iako sam se preselila u SAD i uglavnom skijam samo utrke u sveučilišnoj konkurenciji", dodala je Komšić.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.