Komentari navijača: Prijateljska utakmica ili ne, ovo što smo odigrali je sramotno

HRVATSKA je u prijateljskoj utakmici u Dohi pobijedila Bugarsku 2:1 nakon puno muke i preokreta u završnici. Nakon remija sa Slovenijom u subotu, Dalićeva momčad se više od 70 minuta mučila protiv slabašne Bugarske, čak je i gubila, ali golovima Modrića i Kramarića je na kraju slavila. Bugari su poveli golom Despodova u 69. minuti nakon velike pogreške obrane Hrvatske, a izjednačio je Modrić s bijele točke sedam minuta poslije.

Kramarić, koji je iznudio kazneni udarac, u 80. minuti pogodio je za 2:1. Dalić je počeo s praktički rezervnom momčadi, promiješao je sastav i krenuo je u formaciji 3-5-2. Započeo je utakmicu s 10 različitih igrača u odnosu na onu protiv Slovenije prije tri dana, a igrači iz drugog plana nisu iskoristili pruženu priliku. Hrvatski navijači komentirali su igru reprezentacije na Facebook stranicama HNS-a. Izdvojili smo neke od njih.

"Prijateljska utakmica ili ne, ali ovo što smo odigrali je sramotno! Pogotovo obrana nam je za plakanje bila, ka švicarski sir bit će bolje do SP-a, nadam se."

"Čestitke, odlično odrađeno. Dečki se našli ispred marketa, drmnuli svako po dvije žuje obukli dresove i na termin." #samoponizno

"Bez Kovačića i Modrića ovu postavu bi i Hrvatski Dragovoljac dobio."

"Da je izbornik neko ko je opterećen nogometom, a ne nekim vannogometnim stvarima ne bi 50% ovi sad šta su u repki bilo pozvano, ali eto tako je kako je."

"Ovo je bila tekma da isprobamo neke igrače koji nisu u prvom planu. Moje mišljenje ako želimo napraviti rezultat na svjetskom prvenstvu, onda moraju igrat iskusni bez obzira na godine. Inače nemamo nikakve šanse da prođemo skupinu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.