Koliko daleko mogu otići Rekkles i društvo na All-Star turniru League of Legends?

Foto: Riot Games/LoLesports

U VEČERI s četvrtka na petak počet će All-Star turnir League of Legendsa u Los Angelesu. Svaka regija izabrala je svoje predstavnike, a u sljedećih nekoliko dana doznat ćemo koja regija je najjača. Tim Europe otvorit će natjecanje protiv najgoreg mogućeg protivnika, Južne Koreje. 

Osam timova podijeljeno je u dvije skupine, od kojih prva dva idu dalje. Igrat će svatko sa svakim, a uz Koreju i Kinu glavni favoriti su Amerika i Europa. U timu svake regije mogu igrati samo dva igrača iz istog profesionalnog tima, tako da će uspjeh u mečevima više ovisiti o individualnoj kvaliteti. 
 
Europa će prvi meč igrati protiv Južne Koreje, nakon čega slijedi LMS te će mečeve u skupini završiti protiv Turske. Teško je očekivati da itko može nadigrati Koreju, pa tako i Europa, ali drugo mjesto u skupini bi trebalo biti sigurno. Drugo mjesto u skupini A odvest će nas na pobjednika skupine B koji će vjerojatno biti Kina, što je najteži mogući ždrijeb, ali za dobar rezultat treba pobijediti ili Koreju ili Kinu i to vrijedi za sve ekipe. 
 
Foto: Riot Games/LoLesports
 
Naši prijatelji iz Amerike nalaze se u skupini B i najteži protivnik će im biti Kina. Ako Kina pobijedi Ameriku i Južna Koreja Europu, vječiti derbi između Europe i Amerike možemo vidjeti tek u finalu.
 
Paralelno uz glavni All-Star turnir održat će se i natjecanje 1v1 u kojem će se natjecati po dva igrača iz regionalnih timova. Europu će na tom turniru predstavljati mid igrač PowerOfEvil i najbolji AD carry u Europi, Fnaticov Rekkles. 
 
PowerOfEvil će otvoriti protiv Jisua i to bi trebao biti lagan posao, a nakon toga ga očekuju Meiko ili Frozen. Prava je šteta što Luka "PerkZ" Perković nije dobio dovoljno glasova jer bi blistao  upravo na turniru 1v1, a vjerojatno bi bolje odigrao i u timu. Nažalost, mjerilo nije bila kvaliteta nego popularnost. 
 
Rekkles svoj put na turniru 1v1 započinje protiv Zeitnota, a poslije toga ga vjerojatno očekuje PraY. Kakva će to poslastica biti! Rekkles bez tereta ostatka tima sa svojim osjećajem za igru i mehaničkim vještinama može igrati protiv bilo koga i od njega se na tom turniru zaista očekuje mnogo, ali igrati protiv PraYa već u drugom kolu dosta je teška situacija. 
 
Amerikanci su na turnir 1v1 poslali Bjergsena i Sneakya, a kako sada stvari stoje ne piše im se dobro. Prođe li Bjergsen prvo kolo u drugom će ga vrlo vjerojatno dočekati Faker, a Sneakyja pobjeda vodi na Uzija. 
 
Mečevi će počinjati nešto iza ponoći, tako da će ih zbog razlike u vremenskim zonama moći pratiti uglavnom noćne ptice. Predstavnici Europe bi oko 1:15 ujutro trebali započeti svoj prvi meč. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.