KlikTech uvjerljiv na LAN završnici Vip Adria League, Bontechu drugo mjesto

Foto: Luka Šangulin/Index

PRVA sezone Vip Adria League je i službeno završila u nedjelju, 26. studenog kada se na LAN završnici do kraja odigrao League of Legends dio natjecanja. Vrlo uvjerljivim nastupom slavila je ekipa KlikTech, koja je u finalu nadigrala sestrinski Bonetch.

Četiri najbolja tima u online dijelu lige osigurala su svoje mjesto na LAN završnici u Zagrebu, koja se igrala u sklopu Reboot InfoGamera. Prvo je Bonetch pobjedom od 2-0 nad RuR Esports osigurao svoje mjesto u velikom finalu, a ubrzo im se tamo pridružio i KlikTech koji je s istim rezultatom nadigrao x25 eSports. 
 
Foto: Luka Šangulin/Index
 
Timovi se dobro poznaju, a jedini poraz Bonetcha u ligi režirao je upravo KlikTech. Prije samog početka natjecanja najavili smo da su veliki favoriti za osvajanje lige, a KlikTech je to bez većih problema opravdao. Na prvoj mapi finalnog ogleda KlikTech je pobijedio s uvjerljivih 22-9 u killovima, nakon samo 30 minuta igre, a slično smo vidjeli i na drugoj mapi. Za to vrijeme x25 eSports je nadigrao RUR Esports te tako osvojio treće mjesto. Konačni poredak izgleda ovako:
  1. KlikTech (5000 eura + ESL SEC)
  2. Bontech (3000 eura)
  3. x25 eSports (1500 eura)
  4. RUR  Esports (500 eura)
Nagradu za najboljeg igrača osvojio je Toni "Sacre" Sabalić, top laner ekipe KlikTech zahvaljujući sjajnim igrama. 
 
Foto: Luka Šangulin/Index
 
Sjajan je to vikend za KlikTech, domaći esport brend koji ne samo da je imao predstavnike na LAN završnici sve tri igre u Vip Adria League, nego su u dvije od tri i odnijeli pobjedu. Prvo je u petak Edi "KlikTech Edinho" Bešlić u FIFA-i 18 osvojio prvo mjesto i 1500 eura, zatim je njihova CS:GO ekipa u subotu osvojila treće mjesto iza Squareda i Valiancea da bi se još dva njihova tima u nedjelju penjala na postolje s osvojenim prvim i drugim mjestom, Zaista impresivan rezultat za mladi esport projekt.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.