Klauzula koja spašava Barcelonu: Za siću vraća na Camp Nou sjajnog igrača

Foto: Guliver Image/Getty Images

IZ BARCELONE stižu informacije da će katalonski klub na Camp Nou vratiti Gerarda Deulofeu.
 
Sjajni ofenzivac bio je jedna od najvećih nada Barcelone, ali u zastrašujućoj konkurenciji nije mogao dobiti pravu priliku pa je odigrao samo dvije utakmice. Prvo je bio na posudbi u Evertonu pa u Sevilli, a zatim je Everton za sedam i pol milijuna eura otkupio njegov ugovor.
 
Ipak, Barcelona se osigurala kako ne bi izgubila velikog talenta pa je u njegovom ugovoru ugradila klauzulu prema kojoj ga za određeni iznos može vratiti. Sličnu klauzulu ima i Alen Halilović, ali Barcelona u ovom trenutku ne razmišlja o povratku Hrvata.
 
Deulofeu je u siječnju otišao na posudbu u Milan gdje se preporodio. Na San Siru je sretan i uživa u nogometu, konačno se vratio u španjolsku reprezentaciju, a sada ga i Barcelona planira vratiti.
 

 
"Imamo opciju otkupiti njegov ugovor i to je sjajno. Jako sam sretni trenutnom situacijom i njegovim nastupima u Milanu. Odlična vijest je što ga možemo vratiti za 12 milijuna eura", izvijestili su iz Barcelone.
 
Katalonci imaju i opciju otkupiti njegov ugovor pa ga prodati te tako zaraditi novac za pojačanja koja su potrebna španjolskom prvaku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.