UFC

Khabibov nasljednik ugušio Brazilca pa poručio: Možete bježati, ali ne i sakriti se

Foto: Twitter / UFC

U NASLOVNOJ borbi UFC-ove večeri na ESPN-u Islam Mahačev gušenjem u četvrtoj rundi natjerao je Thiaga Mosesa na predaju.

Nasljedniku i štićeniku Khabiba Nurmagomedova bila je to 21. profesionalna borba i 20. pobjeda. Jedini poraz doživio je još 2015. od Adriana Martinsa u svojoj drugoj borbi pod UFC-ovim okriljem.

Mahačev je većim dijelom borbe djelovao neambiciozno, ali autoritativno je sve držao pod kontrolom te je svoju priliku tražio na tlu. U nekoliko se navrata Brazilac uspio izvući, ali u četvrtoj rundi Dagestanac je meč uspio završiti gušenjem.

"Zašto svi bježe od borbe sa mnom? Možete bježati, ali se ne možete sakriti. Dolazim, tu sam", poslao je Mahačev poruku cijeloj lakoj kategoriji, u kojoj će Charles Oliveira ove godine braniti naslov protiv Dustina Poiriera.

Čak osam od 10 borbi večeri u UFC-ovu Apexu u Las Vegasu završilo je prekidom, a u sunaslovnoj je Miesha Tate u trećoj rundi tehničkim nokautom pobijedila Marion Reneau. Bivša prvakinja u bantam-kategoriji tako je uspješno odradila prvu borbu nakon pet godina i najavila povratak na vrh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.