Karabatić nakon poraza i aplauza u Zagrebu: Ovdje su mi zviždali kad sam pobjeđivao

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

RUKOMETAŠI Zagreba zaigrat će u osmini finala Lige prvaka prvi put nakon pet godina. U utakmici pretposljednjeg kola skupine A pobijedili su Paris Saint-Germain 28:26 i tako osigurali plasman u nokaut-fazu. Zagreb je do pobjede predvodio Klarica s velikih 10 pogodaka, dok su Ivan Čupić i Miloš Kos postigli po četiri. Matej Mandić imao je 11 obrana, a u ključnim trenucima skidao je zicere. Kod PSG-a je sa šest golova najbolji bio Kamil Syprzak.

Zagreb je ovom pobjedom prestigao Pick Szeged na petom mjestu ljestvice, a u zadnjem kolu će na gostovanju kod Kiela pokušati dodatno popraviti plasman, čime bi trebao dobiti lakšeg protivnika u osmini finala. Dodajmo da bi Zagreb prošao dalje čak i da je izgubio jer je Kielce bio bolji od Kolstada.

"Hvala, Zagrebe"

Za PSG je igrao i legendarni 39-godišnji Nikola Karabatić, po mnogima najbolji rukometaš svih vremena. Karabatić, koji je rođen u Nišu i ima srpsko-hrvatsko porijeklo, dobio je veliki aplauz publike i poklon Zagreba:

"Hvala puno. Nisam nikad doživio ovakav doček u Zagrebu. Obično mi je publika zviždala kad smo pobjeđivali, danas smo izgubili pa sam dobio aplauz. To tako ide", rekao je Karabatić kroz smijeh pa dodao: "Iako sam nosio dres Francuske, jedan dio mene uvijek je bio iz Hrvatske. Hvala vam na svemu, hvala, Zagrebe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.