Kapetan Ukrajine suigraču od 70 milijuna eura: Otkinut ću ti j*ja ako nam zabiješ!

Foto: Profimedia

REPREZENTACIJA Ukrajine odlično je odradila netom završenu reprezentativnu pauzu s pobjedama protiv Makedonije i Malte u skupini C kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj. Tako su stigli na drugo mjesto skupine, iskoristivši poraz Talijana protiv Engleske i u posljednjem kolu kvalifikacija dočekati Talijane na domaćem terenu sa šansom za potvrđivanje direktnog plasmana.

Chelsea ga oteo Arsenalu

U utakmici protiv Malte najbolji igrač Ukrajine bio je 22-godišnji krilni napadač Chelseaja Mihajlo Mudrik, koji na reprezentativnom dresu nosi desetku. Mudrik je u 85. minuti postigao svoj prvi gol za reprezentaciju u 15. nastupu sjajnim udarcem izvan šesnaesterca. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MUDRIKOV GOL

Podsjetimo, Mudrik je prošle zime bio glavni akter najveće transfer-sapunice prijelaznog roka. Bio je nadomak Arsenala kojem se već javno "obećao" putem društvenih mreža, ali je na kraju u transferu teškom 70 milijuna eura iz Šahtara preselio Chelsea. Za sada nije ni izbliza opravdao toliku odštetu.

U 25 nastupa za londonski klub zabio je jedan i namjestio dva gola, a u subotu će u devetom kolu Premier lige zaigrati upravo protiv Arsenala. Na drugoj strani naći će se ukrajinski kapetan Oleksandr Zinčenko koji se našalio tijekom izjave nakon utakmice na Malti: "Rekao sam Mudriku da ću mu otkinuti jaja ako zabije u subotu!"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.