nogomet

Kaos na prijateljskoj utakmici Wolvesa i Levantea. Četiri crvena u prvom poluvremenu

Foto: Screenshot

PRIPREMNA utakmica između Wolverhamptona i Levantea u Španjolskoj pretvorila se u opću tučnjavu, a sudac ju je prekinuo četiri minute prije kraja. Levante je pobijedio 2:1, a poveo je u 32. minuti golom Martija. No tri minute kasnije dogodio se prvi incident.

Wolverhamptonov igrač Yerson Mosquera brutalno je startao na Levanteova igrača, nakon čega je na terenu u sekundi nastala opća tučnjava igrača, i s terena i s klupa. Sudac je sve to mirno promatrao i onda isključio Mosqueru i Levanteova igrača Enisa Bardhija.

Sudac isključio još dva igrača

Cirkus se nastavio nekoliko trenutaka prije kraja prvog poluvremena, kad je Daniel Podence iz Wolvesa u "kravatu" uhvatio jednog igrača Levantea, nakon čega su se opet svi potukli, a sudac je isključio Podencea i neimenovanog igrača Levantea.

Obje momčadi na odmor su otišle s devet igrača, a u poluvremenu je dogovoreno da se nastavi 11 na 11, ali bez isključenih igrača. Kočorašvili je u 59. minuti povisio na 2:0 prije nego što je Gomes postavio konačnih 2:1 osam minuta prije kraja. Sudac je u 86. minuti zaključio da je bilo dosta pa je odlučio odsvirati kraj četiri minute prije isteka 90. minute.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.