KAOS NA PRESICI UOČI VELIKOG REVANŠA Bellew udario Hayea

Foto: Screenshot

DVA dana uoči velikog revanša u Londonu, britanski teškaš David Haye i njegov suparnik Tony Bellew, WBC-ov cruiserweight prvak, izašli su na sučeljavanje pred medijima i priredili kaos.

Bellew je prije 13 mjeseci u svom prvom teškaškom meču pobijedio Hayea tehničkim nokautom u 11. rundi, a prošle jeseni dogovorili su revanš koji je zbog Hayeove ozljede odgođen za 5. svibnja.

Uoči meča veliki rivali ratovali su verbalno putem medija, a atmosfera se zakuhala na današnjem sučeljavanju samo nekoliko sekundi nakon što su im se susreli pogledi.


Bellew je iz čistog mira odjednom snažno odgurnuo Hayea koji je odletio korak unatrag, a zaštitari i timski kolege odmah su se umiješali i spriječili fizički obračun.

37-godišnji Haye (28-3, 26 KO) je bivši teškaški WBA prvak, a 35-godišnji Bellew (29-2-1, 19 KO) držao je WBC titulu u lakoteškoj, no odrekao se pojasa zbog meča protiv Hayea. Haye je titulu izgubio porazom od Vladimira Klička 2011., a od tada nanizao tri pobjede do poraza od Bellewa. Bellew je u niz od devet uzastopnih pobjeda.
 

Tweetovi o temi bellew haye

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.