Kane: Maguire je ispao žrtveni jarac

Foto: Profimedia

U SRIJEDU u Münchenu od 21 sat prvo kolo grupne faze skupine A otvaraju Bayern i Manchester United. Dan prije derbija velikana pred mikrofone je izašao Harry Kane, engleski reprezentativac koji je ljetos iz Tottenhama stigao u Bavarsku.

Nakon što je rekao da je jedino želio doći u Bayern i da nije pomišljao prihvatiti ponudu Uniteda, Kane se osvrnuo na sve jače kritike njegovog reprezentativnog suigrača i stopera Crvenih vragova Harryja Maguirea. Kako stvari stoje, Maguire sutra zbog ozljede neće igrati, a u posljednje vrijeme stoper Uniteda je žrtva strahovitih kritika i napada navijača i medija, posebice nakon loše igre i autogola protiv Škotske proteklog tjedna. Kane je stao u obranu svog suigrača iz reprezentacije.

"Mislim da se Harry našao pod zaista nepotrebnim povećalom. Čini mi se da je ispao žrtveni jarac za sve loše što se Unitedu događalo u posljednje vrijeme'', rekao je Kane pa je nastavio:

''Harry je moj jako dobar prijatelj. On je sjajan dečko, zaista vrijedan profesionalac. Iz engleske točke gledišta, on je jedan od naših najboljih braniča u posljednje vrijeme - rekao bih jedan od naših najboljih braniča u povijesti. Danas smo svi pod povećalom društvenih mreža, one su postale dio naših života, no uvjeren sam da će Harry raditi još više, poboljšati svoju igru i ostati fokusiran. Mi u potpunosti stojimo iza njega kao reprezentacija. Izbornik Gareth Southgate ga je javno podržao u potpunosti.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.