Kalik: Nadam se da protiv Rijeke neće puhati bura

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka odigrali su posljednju utakmicu u okviru središnjeg dijela priprema za nastavak sezone. Suparnik splitskoj momčadi bio je Slask iz Wroclawa, trenutno prvoplasirana momčad poljske Ekstraklase. Ogled je završio 3:1 nakon gola koji je postigao Marko Livaja, izjednačenja iz penala koji je izveo Klimala te golova Nikole Kalinića iz penala i Emira Sahitija.

Poljska momčad priprema se, kao i Hajduk, u Istri, a u jedinom dosadašnjem ogledu tijekom priprema odigrala je bila jednu utakmicu, u kojoj je upisala poraz od Dinama 2:3. Momčad Mislava Karoglana u tijekom priprema je svladala slovenski Aluminij 3:0, zatim mađarski Fehervar 5:2, u utakmici koja se igrala 120 minuta (4x30), te je u posljednjem susretu upisala remi sa slovenskim Koprom.

Nakon utakmice koju je obilježila jaka bura novinarima se obratio veznjak Hajduka Anthony Kalik: "Teška utakmica, teški uvjeti, ali mislim da smo dosta dobre stvari pokazali i najbolje od tog svega što smo završili s pobjedom. Mislim da smo dosta bolji, stvarno smo dosta radili. Nadam se da ćemo nastaviti tako i dalje. Konkurencija je zdrava i odlična motivacija za još jači rad. Protiv Rijeke bih samo volio da ne puše, ali mislim da će biti sve dobro."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.