KAKO TO RADE!? Pogledajte najbolje golove tjedna na FIFA-i 17

Foto: Screenshot

JOŠ iz vremena prvog PlayStationa i najstarijih FIFA naslova, postoji vječna dvojba, tko je najbolji igrač u društvu. Upravo su FIFA igre bile česti uzrok letećih kontrolera i manjih svađa. Isto tako, svi smo se potajno divili onom jednom frendu koji je bio najbolji u kvartu.

Naravno, to nikad nismo priznali, već smo mu trgali igrače po terenu. Desetak godina kasnije, situacija nije puno drugačija. Samo danas možemo igrati protiv bilo koga na svijetu i diviti se njihovim sposobnostima. Došlo je vrijeme da si priznamo, da mi ovakve golove nikad nećemo zabiti, čak ni u videoigri.

 
FIFA 17 Golovi tjedna je prikaz najboljih golova igrača diljem svijeta, a sam pregled organizira EA Sports.  Ronaldo, Mané,  El Shaaraway i Hunter, kojeg znate iz "Journey" moda u igri, u rukama pravih majstora rade čuda, a cijela kompilacija izgleda nerealno. Od solo akcija, preko voleja pa sve do slobodnjaka. Bez obzira na gol petom preko glave s Alexom Hunterom, nama je ipak najbolji onaj igrača Faixa, dribling i volej s El Shaarawyem. Video smo pregledali već desetak puta i dalje nam nije jasno kako to rade??
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.