LIGE PETICE

Juventusu prijeti odlazak više od pola momčadi. Evo tko ostaje i što je s Ronaldom

Foto: Antonio Calanni/AP Photo/Guliver

JUVENTUSOVA rezultatski razočaravajuća sezona donijet će promjene u klubu i momčadi za sljedeću natjecateljsku godinu. Već odavno se piše da je trener Andrea Pirlo podbacio i da mu se traži zamjena, a pojedini talijanski mediji navode i da će momčad doživjeti velike promjene u svom izgledu.

Najčešće je pitanje ono koje se odnosi na Cristiana Ronalda. Portugalac je ugovorno vezan za Juventus i za sljedeću sezonu, no njegov ostanak najviše ovisi o tome hoće li momčad uspjeti izboriti plasman u Ligu prvaka. U slučaju neuspjeha, navodi se, sam će tražiti transfer.

Propusti li Juventus ulazak u elitno klupsko natjecanje, Ronaldo neće biti jedini koji će napustiti ekipu. Klub bi u tom slučaju krenuo u rasprodaju igrača kojom bi pokušao izbalansirati financije pa bi se tražili kupci za Adriena Rabiota i Meriha Demirala. Prema izlaznim vratima kluba će, bez obzira na Ligu prvaka, Aaron Ramsey te Federico Bernardeschi.

Federico Chiesa, Dejan Kuluševski, Matthijs de Ligt, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci i Danilo ostaju u klubu bez obzira na ishod sezone, jasni su izvori iz Italije.

Juventus će se plasirati u Ligu prvaka u slučaju pobjede protiv Bologne u posljednjem kolu, ali se mora nadati da Milan ili Napoli neće pobijediti u svojim utakmicama protiv Atalante, odnosno Verone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.