"Juroslav Jurčić - Čovjek srednje dobi za privlačenje mladih na stadion Temišvara"



NEKI rumunjski mediji Krunu Jurčića vide kao prvu opciju za preuzimanje Temišvara, a u igri je trenutno s talijanskim strategom Maurizijom Trombettom i jednim neimenovanim Srbinom.

Rumunji su tijekom tjedna sveli listu kandidata za novog trenera Temišvara na dva imena, ono Krune Jurčića i Maurizija Trombette. Bivšeg trenera Dinama vide kao favorita te ga predstavljaju kao trenera radoholičara, fanatika. Poneki mediji, kao što je sport365.ro, Hrvata kao favorita vide jer ima više iskustva od Trombette te je bio uspješan u igračkoj i trenerskoj karijeri na klupi Dinama. Kao glavne reference vide osvajanje dva prvenstva i Kup s Modrima te naglašavaju kako se radi o strategu koji taktiku prilagođava protivnicima.

U Tamošnjim medijima nisu propustili naglasiti kako su Jurčiću često drugi krivi za sve te prepričavaju proljetni dio sezone, kad su za njega počeli problemi u Dinamu.

"Loša atmosfera u momčadi i gubitak povjerenja kod igrača razlog je zašto je podnio ostavku", piše sport 365.ro, dodajući kako su okidač za sve bile kontradiktorne izjave Roberta Kovača o treneru i snazi momčadi.

Juroslav Jurčić druga opcija iza Trombette



Cronicaromana.ro piše kako Jurčić nije favorit za preuzimanje Temišvara, već je to Trombetta. Dodaju kako je treći kandidat Srbin, čije se ime drži u tajnosti. Čovjek zadužen za dovođenje novog trenera, Daniel Stancu, pričao je kako Temišvar želi trenera srednje dobi iz razlog što smatraju da će to privući mlade navijače na stadion. Nije želio špekulirati o šansama pojedinog stratega za preuzimanje kluba, već je rekao kako će izabrati što je prije moguće. O Jurčiću se u tom mediju još nisu dobro informirali, iako su ga imali prilike upoznati tijekom dva sraza Dinama i Temišvara prošle sezone:

"Prema glasinama, Temišvar se sastao s Trombettom, drugi izbor je Juroslav Jurčić, a ime trećeg trenera čuva se u tajnosti", piše Cronicaromana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.