Joško Jeličić ima novi posao i vraća se na TV. Priključuje mu se i Hrvoje Vejić

Screenshot: HRT

JOŠKO JELIČIĆ (53) vraća se TV poslu. Komentirat će SuperSport HNL u novoj sezoni kao stručni komentator MAXSporta. S njim kao pojačanje timu stiže i legendarni Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić (47). Jeličić je ovog ljeta radio kao stručni komentator za Europsko prvenstvo na HRT-u, no odustao je nakon što je Hrvatska ispala u skupini natjecanja.

Jeličić je nakon toga u podcastu Tribina rekao da je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Europskog prvenstva na HRT-u. Objasnio je kako nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala te smatra da bi, kada bi nastavio svoj posao, to samo bilo odrađivanje posla.

Vejić se priključuje Jeličiću

Novi posao mu počinje 5. kolovoza u 18 sati, nakon odigranog prvog kola, debitirat će u emisiji Studio HNL na programu Maxsport 1. Za Vejića će ovo biti prvo TV iskustvo. Prošle sezone radio je kao kolumnist na Dalmatinskom portalu, a u svojim se tekstovima bavio Hajdukom.

Nekadašnji stoper Vejić je u karijeri igrao za Jadran LP, Dubrovnik, NK Zagreb, Hajduk, Tom Tomsk, Primorac iz Stobreča i Zadar, a za Hrvatsku je imao pet nastupa. Igrao je na Europskom prvenstvu 2008. godine. Bivši veznjak Jeličić je igrao za Hajduk, Dinamo, Sevillu, Pohang Steelers i NK Zagreb, a za Hrvatsku je imao jedan nastup.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.