Jokićev brat je šakom u lice udario navijača. Bio je uhićen i završio je na sudu

Screenshot: X

STARIJI brat Nikole Jokića, Strahinja Jokić, uhićen je i optužen za fizički napad u kojem je šakom u lice udario čovjeka tijekom utakmice između Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa. Incident se dogodio u travnju, a u sve su se morali umiješati NBA liga, koja je provjeravala što se točno dogodilo, i policija, koja je zamolila pomoć očevidaca u razjašnjavanju slučaja.

Podsjetimo, Jokićeva braća Strahinja i Nemanja snimljeni su kako sudjeluju u incidentu na tribinama Ball Arene u Denveru. Na društvenim mrežama se pojavila snimka koja pokazuje da je na tribinama došlo do naguravanja, ali i trenutak u kojem Strahinja Jokić šakom udara drugog navijača.

Pretučeni muškarac tvrdi da je imao potres mozga

Stariji brat dominantnog NBA centra i trostrukog MVP košarkaša osnovnog dijela lige već je i ranije sudjelovao u incidentima. 

Strahinja Jokić optužen je u ovom slučaju za napad trećeg stupnja, odnosno prekršaj. U utorak se pojavio pred Okružnim sudom u Denveru. Pretučeni muškarac u razgovoru s policijom, u tim trenucima s masnicom oko lijevog oka i oteklinama, rekao je da ga je napao krupni muškarac s irokezom te da ga on prije toga ničime nije provocirao. Bio mu je dijagnosticiran potres mozga, dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.