HRVATSKI NOGOMETAŠI

Jelavić: U Hrvatskoj nismo mogli vjerovati da nam Kovač svako jutro vadi masnoću

Foto: EPA

BIVŠI hrvatski reprezentativac i aktualni član Lokomotive Nikica Jelavić dao je zanimljiv intervju za službenu stranicu Evertona.

> Nikica Jelavić objasnio Englezima zašto sportaši rođeni u BiH igraju za Hrvatsku

Klub iz Liverpoola je bivši klub hrvatskog napadača u kojemu je nastupao od siječnja 2012. do siječnja 2014. godine. Engleze je između ostalog zanimalo kako je bilo igrati za reprezentaciju Hrvatske.

Jelavić je za Hrvatsku igrao 36 puta, bio je član generacije koja je nastupila na Europskom prvenstvu 2012. godine, ali i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu dvije godine kasnije pod Nikom Kovačem.

"Imali smo mladog trenera (Niku Kovača) i on je sve promijenio. Tjelesna masnoća provjeravala se svaki dan u 7 sati. Svi smo mislili: 'Ma daj, pa ne radimo ovo u reprezentaciji'", rekao je Jelavić Englezima.

Modrić: Nikad lošija atmosfera u reprezentaciji 

Poznato je da Niko Kovač i igrači na SP-u u Brazilu nisu imali dobre odnose. O tome u biografiji pisao i Luka Modrić. Kapetan Hrvatske kazao je da atmosfera u reprezentaciji nikad nije bila lošija otkako on igra za Hrvatsku. Kovač je igrače podvrgavao vađenju krvi, masnoće i raznim drugim testiranjima na koja nisu bili naviknuti. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.