Jedan je od najvećih talenata svijeta. Čisti kopačke suigračima da ostane na zemlji

Screenshot: Twitter

XAVI SIMONS je do 19. godine stigao proći Barceloninu akademiju La Masiju, tri godine provesti u PSG-u te zatim u samo par mjeseci u PSV-u briljirati tako da mu Van Gaal debi za Nizozemsku omogući na SP-u. Povratkom u domovinu mladi supertalentirani ofenzivni veznjak igra sjajno. Za velikana iz Eindhovena je ove sezone u 24 utakmice postigao 11 i namjestio četiri gola.

Ipak, klub i suigrači ne dopuštaju mu da poleti. Noni Madueke, još jedan sjajni mladi igrač PSV-a, objavio je snimku na kojoj se vidi da Simons čisti kopačke starijim suigračima: "Moramo se pobrinuti da naša mlada superzvijezda ostane čvrsto na zemlji", napisao je na Instagram storyju.

Xavi mlađi igrao je odlično za mlade kategorije Barcelone i očekivalo se da ga se ekspresno promovira u prvu momčad, ali je onda prije tri i pol godine senzacionalno prešao u PSG i kao samo 16-godišnjak potpisao za milijun eura godišnje. Zatim je izveo još jedno veliko iznenađenje kada je ljetos prešao u PSV. Tamo ga je doveo Ruud van Nistelrooy, koji je inzistirao na njemu. Xavi Simons mu se odužio spomenutim učinkom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.