Izvori iz Dinama najavljuju povratak igrača koji je Maksimiru pokazao srednji prst

NAKON Sammira (31), izvori bliski Dinamu najavljuju i povratak Paula Machada (32).

>> SAMMIR TREĆI PUT DOLAZI U DINAMO? Trebao bi potpisati do kraja tjedna

Premda je zagrebačku prijestolnicu napustio proteklog ljeta, Paulo Machado navodno zagovara povratak. Nedugo nakon što je po isteku ugovora napustio Dinamo, potpisao je jednogodišnji ugovor s Deportivo Avesom s kojim nije produljio ugovor valjan do 30. lipnja 2018. godine.

Paulo Machado u srijedu je viđen u Vinkovcima na finalu Hrvatskog kupa između Dinama i Hajduka. Usto, prenio se glas kako je već započeo pregovarati s Dinamovom upravom u vezi svog povratka. 

Napuštanjem Olympiacosa u transferu vrijednom 1,8 milijuna eura, Paulo Machado početkom srpnja 2014. godine dočekan je i tretiran poput zvijezde. Osim desetke na leđima, privrijedio je i kapetansku traku zagrebačkog kluba za koji je - većinom na poziciji centralnog veznjaka - ubilježio 116 službenih nastupa. Rotirao se na više pozicija, ali nikada nije opravdao kvalitetu koja mu se pripisivala. 

Međutim, nekadašnji portugalski reprezentativac klub je - kao rezerva - napustio nakon tri godine koje je ponajviše obilježio pokazivanjem srednjeg prsta maksimirskoj publici.

Iznerviran salvom zvižduka, prilikom izmjene protiv Moldea, neumjesno je gestikulirao prema zapadnoj tribini. Premda se danima, pa i tjednima ispričavao za svoju eskapadu, koju su javnost i mediji oštro osudili, drakonski je kažnjen sa 100 tisuća kuna.

Trenutačno je na tržištu vrijedan 700 tisuća eura. Usuglasi li uvjete s Dinamovim rukovodstvom, u Zagreb će se vratiti bez transferne odštete. Prije prvog mandata u hrvatskoj ligi, igračko je iskustvo sakupljao u francuskoj (Toulouse, Saint-Étienne) i portugalskoj (União de Leiria, Leixoes, Estrela Amadora) te grčkoj ligi (Olympiacos). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.