Izgrlio se s Pepom na parketu, pa riješio Dončićev Dallas na početku NBA finala

Screenshot: Twitter

KRISTAPS PORZINGIS briljirao je za pobjedu Boston Celticsa nad Dallas Mavericksima 107:89. Celticsi su tako na svom terenu poveli 1:0 u seriji NBA finala koja se igra na četiri dobivene utakmice. Latvijac se vratio nakon 10 utakmica prisilne pauze zbog ozljede lista. I dalje ga boli pa je protiv Dallasa igrao s povezom na desnoj nozi te samo 20 minuta. No usprkos svemu, postigao je 20 poena, uz 6 skokova i 3 blokade. 

Kada je miljenik navijača Celticsa i ozlijeđeni povratnik izašao na parket Boston Gardena, dočekale su ga ovacije oduševljene publike. Latvijca je pak oduševio jedan Katalonac. Pep Guardiola, sav u merchu od Celticsa, početak NBA finala pratio je iz prvog reda dvorane u Bostonu.

Porzingis ga je ugledao tijekom zagrijavanja i jako mu se obradovao. Prestao je s vježbanjem i uz povik "Pep!" otrčao mu u zagrljaj. Nakon toga je nogometnog velikana gledao u nevjerici jer se očito nije nadao vidjeti ga ovdje. Pep je uskoro s najboljeg mjesta u dvorani imao što vidjeti. Kako ranjeni Porzingis rješava Dončićeve Mavse. 

Guardiola, veliki fan košarke i navijač Celticsa, došao je na NBA finale u uzvratni posjet Joeu Mazzulli, treneru Bostona. On je Pepa posjetio u veljači u Manchesteru jer je želio upoznati najboljeg nogometnog trenera na svijetu. Tada su se fotografirali tako da je Mazzula nosi Cityjev, a Guardiola dres Celticsa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.