Iza kulisa gostovanja Medveščaka: "Nema predaje, Salzburg pada u našem zoološkom vrtu!"

MEDVEŠČAK će u četvrtak u Ledenoj dvorani morati hvatati izjednačenje protiv Salzburga. Medvjedi su na gostovanju kod najskuplje momčadi lige poraženi 2:0, a drugi put ove sezone nisu uspjeli zabiti gol u gostima.

Salzburg je ovaj put bio bolja momčad, no Medvjede smeta drugi gol kojeg su Austrijanci zabili i koji ih je gurnuo prema pobjedi: Duncan i Lynch su bili u prostoru vratara, ali suci su priznali pogodak.


Unatoč porazu, svi u stožeru Medveščaka se slažu - još ništa nije gotovo, dug je put do četiri pobjede.

"Zabio je Krošelju iz krila"


"Led je bio grozan, pločica je skakala kao da je lopta. Utakmica nije bila lijepa, ali je teško očekivati lijep hokej jer je ovo doigravanje i ovdje se igra taktički."

"Utakmica je bila dosta čudna, u četvrtak moramo biti agresivniji i napasti ih od prve minute. U našem zoološkom vrtu i u onoj divljini će biti sasvim drugačija utakmica", rekao je Miroslav Brumerčik.


John Hećimović nije bio najzadovoljniji svojom partijom.

"Imao sam odličnu priliku, bio je prazan gol i da sam zabio sve bi bilo drugačije. Nismo igrali loše, ali nismo bili jaki kakvi znamo. Siguran sam da će u Zagrebu biti bolje, jer ako smo izbacili Graz, zašto ne bismo i Salzburg? Očekuje nas utakmica pred našim gledateljima i u našoj dvorani i moramo ih dobiti", rekao je Hećimović.

Je li drugi pogodak Salzburga bio neregularan?

"Naravno da jest, njihov igrač je sjedio Krošelju u krilu", odgovorio je Hećimović.

Kapetan Alan Letang je bio kratak.

"U Zagrebu ćemo morati puno više napadati. Salzburg napada sa svih pet igrača i to je sasvim drugačija igra od one koju prakticira Graz. Na to se moramo spremiti", kaže Letang.

Posljednji je utakmicu prokomentirao trener Ted Sator.

"Danas nas nije išao pogodak. Ubio nas je njihov drugi gol koji je bio neregularan, ali suci nisu pregledali snimku zato što su rekli da se takve situacije ne provjeravaju. Zadovoljan sam kako smo odigrali. Respektiram Salzburg, ali u četvrtak idemo na pobjedu", zaključio je trener Medvjeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.