HNL

IZ HNS-a odbili komentirati Dinamove prijetnje: Nismo to radili ni drugim klubovima

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U ZAOSTALOJ utakmici 13. kola Prve HNL Dinamo je na Maksimiru u najvećem hrvatskom derbiju u srijedu svladao Hajduk rezultatom 3:1. Nakon utakmice su iz Maksimirske 128 izdali priopćenje u kojem su se žalili na suđenje, a prozvali su i Hrvatski nogometni savez.

U četvrtak smo od HNS-a saznali kako u javnost neće izlaziti sa službenim priopćenjem. Naime, HNS to nije radio ni kada su se drugi klubovi žalili na suđenje, a neće ni u ovoj situaciji.

HNS je Dinamu vratio najmonstruoznijim podvalama

Podsjetimo, iz Dinama su bili nezadovoljni suđenjem Marija Zebeca koji je previdio dva navodna kaznena udarca napravljena na Lovri Majeru i Mariju Gavranoviću.

"Gospodo iz HNS-a, dosta je! U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti. Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna što radi", stajalo je na početku priopćenja, dok su u nastavku opisane sporne situacije.

Zoran Mamić je reagirao čak i prije službenog Dinama

Trener Dinama Zoran Mamić je komentirao suđenje odmah nakon utakmice.

"Ogorčen sam na suce, ne samo danas. Napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u Gorici je krivo dosudio aut, ali sigurno nije znao da će nakon tog auta doći do jedanaesterca pa gola. Ovo što su danas radili VAR-soba i sudac je sramota koja nas prati cijelu sezonu. Dva penala u prvom poluvremenu, jedan na Majeru. Ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira, a iza toga je bio penal na Gavri. Od prijatelja, zapravo dobrog poznanika, sam bio jako iziritiran jer je jedan od naših najboljih sudaca. Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže jednim autom. Recite još jednu odluku za Dinamo koja je dosuđena i bila kapitalna. Ovo je pljuska sudačkoj organizaciji i sucima kako sude Dinamu", zaključio je trener i sportski direktor Dinama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.