Ivica i društvo čekaju: Svi se nadaju dobrom startnom broju na Sljemenu



VEČERAS u 19 sati na trgu Bana Jelačića bit će izvučeni startni brojevi za mušku slalomsku utrku Snježne kraljice.

Najveći hrvatski adut Ivica Kostelić nada se dobrom startnom broju, a osnovni cilj mu je nakon operacije medijalnog meniskusa plasirati se među deset najboljih. U Zagreb su u ponedjeljak i utorak počeli pristizati natjecatelji, a našu reprezentaciju, uz Ivicu, činit će još Natko Zrnčić-Dim, Dalibor Šamšal, Ivan Ratkić i Danko Marinelli.

Naši skijaši pokušat će pred svojom publikom iznenaditi iz sjene, a ne smetaju im niski startni brojevi. Svi se vesele utrci te govore kako su u odličnoj formi zbog kvalitetnih treninga u Innerkremsu. A na Sljemenu će se okupiti sva najvažnija imena današnjeg skijanja, osim Bodea Millera, koji je putu u Europu pretpostavio druženje s kćerkom i oporavak od ozljede gležnja.

Najveći favorit utrke je Reinfred Herbst, koji je pobijedio u dvije utrke ove sezone. U velikoj je formi i bit će ga teško odmaknuti od podija. U posljednje vrijeme ne vozi najbolje, no poznato je koliko sljemensku stazu voli njen prvi kralj Mario Matt, a pozornost treba obratiti na Juliena Lizerouxa i Manfreda Prangera. Iako neće biti iznenađenje da netko drugi iznenadi u srijedu. Dosta toga ovisit će i o startnim brojevima.

Lista prvih 15 skijaša prije izlaznog ždrijeba:

1. HERBST Reinfried (AUT)
2. PRANGER Manfred (AUT)
3. LIZEROUX Julien (FRA)
4. KOSTELIC Ivica (CRO)
5. MOELGG Manfred (ITA)
6. HARGIN Mattias (SWE)
7. ROCCA Giorgio (ITA)
8. RAICH Benjamin (AUT
9. ZURBRIGGEN Silvan (SUI)
10. MATT Mario (AUT)
11. JANYK Michael (CAN)
12. MYHRER Andre (SWE
13. HIRSCHER Marcel (AUT)
14. RAZZOLI Giuliano (ITA)
15. THALER Patrick (ITA)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.