Ivanišević senzaciji Wimbledona: "Napij se prije meča s Federerom i završi karijeru"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARCUS WILLIS, britanski tenisač, junak je prvog dana Wimbledona nakon što je kao 772. na svijetu pobijedio 54. igrača ATP ljestvice Ricardasa Berankisa.
 
Filmska priča junaka prvog dana Wimbledona: "Idol mi je Ivanišević"
 
"Goran Ivanišević je moj heroj. U ponedjeljak mi je došao čestitati na pobjedi. Bio sam izvan sebe. Kada je 2001. s pozivnicom osvojio Wimbledon, bio sam u školi, a mama mi nije htjela reći tko je pobijedio. Kod kuće sam morao gledati cijelu snimku i sjećam se da u petom setu nisam mogao odvojiti oči od ekrana. Bio sam s Goranom svaki njegov korak", otkrio je Willis kojim je oduševljen legendarni hrvatski tenisač.
 
"Sviđa mi se ova priča. Pozivnica, jedne kvalifikacije, druge kvalifikacije i onda pobjeda protiv odličnog igrača. Idealna priča", rekao je Ivanišević.
 
Willisa, koji je ove godine do Wimbledona zaradio manje od 300 dolara, sada čeka Roger Federer.
 
"On je već pobjednik. On je prva priča Wimbledona i bolje od toga ne može. Ne može pobijediti Federera, iako će svi navijati za njega, ali zato može otići i napiti se, te tako žestoko proslaviti ovaj uspjeh. Neka i mene zove u tu avanturu. Mislim i da bi se trebao oprostiti nakon ovoga, završiti karijeru. To je to - bolje od ovog ne može."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.