INTEROV NAPAD NA ZVIJEZDU MILANA Spalletti ga sanja kao nasljednika Candreve

Foto: Getty Images / Guliver Image

INTER bi do kraja prijelaznog roka mogao ostati bez jednog od najboljih igrača momčadi. Chelsea i Antonio Conte žele dovesti Antonia Candrevu na Stamford Bridge, a engleski klub spremio je 33 milijuna eura za 30-godišnjeg ofenzivca.

I dok razmišljaju o spomenutom transferu, Nerazzurri imaju za svaki slučaj plan kako zamijeniti talijanskog reprezentativca u slučaju da doista ode u London.

Međutim, iznenađujuća informacija stiže s Apenina i glasi - Luciano Spalletti ima veliku želju, a to je Suso Fernandez iz gradskog rivala Milana. Spominje se ponuda od 25 milijuna eura, iako je u ovaj transfer teško povjerovati.

Španjolac je jedan od najvažnijih igrača Rossonera, ima ugovor do 2019. godine, ali je blizu potpisivanja novog do 2021., uz godišnju plaću od 2,5 ili tri milijuna eura po sezoni. 

Bivši igrač Liverpoola prošle je sezone u 37 utakmica zabio sedam golova i upisao 11 asistencija, a baš je protiv Intera u gradskom derbiju zabio dva gola u remiju 2:2, koje je Nerazzurrima u sudačkoj nadoknadi donio Ivan Perišić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.