Ima 16 godina, traži ga pola Europe i vrijedi 70 milijuna eura

Foto: Instagram/Reinier Jesus

REINIER JESUS rođen je 2002. godine i već ga lovi pola Europe. Nogometni velikani iz najjačih europskih liga cijene ovog 16-godišnjaka na oko 70 milijuna eura, a za njegove usluge borit će se više klubova.

U prvom redu tu je Real Madrid, koji se već dokazao kao dobar kada je u pitanju traganje za brazilskim talentima. Nedavno su doveli Viniciusa Juniora i Rodryga, svakog platili po 50 milijuna eura, a sada su glavni u utrci i za Reiniera Jesusa, piše brazilski portal Globoesporte.

Aktualni mladi reprezntativac Brazila već je bio u Madridu, fotografirao se na stadionu Santiago Bernabeu, a Flamengo se zaštitio ogromnom izlaznom klauzulom u ugovoru koja je postavljena na astronomskih 70 milijuna eura.

Flamengo već ima iskustva s prodajom mladih talenata Realu. Vinicius Junior (18) upravo je iz Flamenga otišao u Real za čak 61 milijun eura, te također Lucas Paqueta (21) otišao je nedavno iz istog kluba i Milan za 35 milijuna eura.

Naravno, Flamengo je najpoznatiji po transferu Adriana, koji je Brazil napustio u sezoni 2001./02. i s 19 godina otišao u Inter za 13 milijuna eura.

Osim Reala, za veznjaka Reiniera Jesusa zainteresiranu su Manchester City, Juventus, Roma i ostali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.