SERIE A

Iličić se u suzama sjećao preminulog prijatelja Astorija pa zabio njegovu klubu

Foto: screenshot

U PONEDJELJAK će biti točno godina dana od tragične smrti Davidea Astorija, nogometaša Fiorentine koji je umro u snu zbog srčanog zastoja.

Kako se bliži tužna obljetnica, njegove prijatelje i bivše suigrače preplavljuju emocije, a sve utakmice ovoga kola u Serie A zaustavljaju se u 13. minuti, prigodnoj zbog njegova broja 13, kako bi mu navijači i igrači odali počast.

Posebno je emotivno bilo u Bergamu, gdje je njegova Fiorentina gostovala kod Atalante. Navijači su izvjesili transparent "Davide zauvijek u našim srcima", a kad se na ekranu pojavila njegova slika, jedan igrač izgubio je kontrolu.

Josip Iličić, slovenski napadač Atalante, koji je s Astorijem dijelio svlačionicu u Firenci, nije mogao suzdržati suze prisjećajući se izgubljenog prijatelja.

Fiorentina je od 3. minute vodila golom Muriela, a baš je Iličić pronašao dodatnu motivaciju i tako nabijen emocijama zabio svojem i Astorijevu bivšem klubu za 1:1. Do poluvremena je Atalanta preokrenula golom Papua Gomeza, a konačnih 3:1 postavio je Gosens.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.