Ikona Celtica otkrila bizaran razlog zbog kojeg je brijala glavu prije svake utakmice

Foto: Profimedia

LEGENDARNI škotski veznjak Scott Brown za Celtic je od 2007. do 2021. odigrao više od 600 utakmica i za navijače je jedan od najvažnijih igrača slavnog škotskog kluba svih vremena. Bivši kapetan kluba iz Glasgowa cijelu je karijeru brijao glavu, a sad je otkrio neobičan razlog zbog čega je to radio. Brown danas izgleda potpuno drugačije nego dok je igrao nogomet, a rekao je kako je taj stil gajio zbog toga što je na terenu želio izgledati opasnije za protivnike.

Želio je izgledati opasnije 

"Brijao sam glavu prije svake utakmice da izgledam opasnije i agresivnije i da protivnik vidi da sa mnom nema šale. Svaki put bih iz protivničke ekipe izabrao nekog većeg momka za obračun, nikada manjeg od sebe. Želio sam pokazati da sam neustrašiv, a ta frizura mi je pomagala da tako i izgledam", rekao je Brown pa je nastavio:

"Želio sam igrati protiv Barcelone, Bayerna, Reala i mnogih drugih i uživao sam u tim utakmicama. U tih 90 minuta možete biti tko god želite. Kada god bih izašao na teren, postao bih druga osoba. Inače sam dosta miran i opušten izvan terena, ali na utakmicama sam bio baš onaj zločesti lik te ponekad i šu*ak."

Nakon što je završio igračku karijeru pustio je kosu.

"Ostario sam, ali i sazrio. Ipak, nema to nikakve veze što sam sada trener i nisam zbog toga promijenio izgled. Iskreno, to sam napravio zbog djece. Rekli su mi da ovako izgledam dosta mlađe i manje agresivno. Ljudi se iznenade kada vide koliko sam pristupačan i da volim druženja. To samo pokazuje da sam uspio postići taj opasni izgled.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.