Liga prvaka

Igrač Liverpoola: Sramim se zbog onog što sam učinio Messiju

Foto: Guliver Image/Getty Images

KLJUČNA utakmica u pohodu Liverpoola na naslov prvaka Europe prošle sezone bila je domaća protiv Barcelone. Kloppovi nogometaši lovili su zaostatak 0:3 iz Katalonije i prošli u finale čudesnom pobjedom 4:0.

U jednom kontranapadu Messi je završio na travi, a bijesni Andy Robertson je argentinskog nogometaša prolazeći pokraj njega pogodio  u glavu. Sudac to nije vidio pa bek Liverpoola nije bio kažnjen, iako se Messi odmah požalio sucu na taj potez. Sad je Robertson otkrio da žali zbog toga što je napravio.

Embed from Getty Images

"Sramim se tog trenutka, ne volim gledati tu situaciju ni pričati o njoj", rekao je nogometaš vodeće momčadi Premierlige za Daily Mail.

"Tada smo radili sve da ga zaustavimo i prođemo dalje. Možda to nije bio lijep potez, ali napravio sam ga kako bih pomogao momčadi. Žao mi je što sam to napravio, nije u mom stilu. To učiniti najvećem nogometašu koji je ikad igrao... Poštujem i njega i Barcelonu, ali u tu utakmicu ušli smo sa stavom da moramo nadoknaditi 0:3. Trebalo nam je čudo, trebali smo zaustaviti najboljeg igrača na svijetu na sve moguće načine."

Robertson kaže da su svi u momčadi bili uvjereni da mogu do čuda.

"Navijači su bili nevjerojatni, napravili su sjajnu atmosferu i to nas je ponijelo. Nikad nismo bili toliko glasni u svlačionici kao uoči te utakmice. U nama su se mogle vidjeti fokusiranost i odlučnost. U svemu tome sam možda prešao granicu u duelu s Messijem."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.