Regija

Huligani su ga tukli prije devet dana. Sad će suditi njihovom klubu

Foto: Facebook

NOGOMETNI savez Bosne i Hercegovine je za glavnog suca utakmice između Posušja i Veleža delegirao Admira Šehovića koji je prije samo devet dana morao bježati iz automobila jer su ga zapalili navijači mostarskog kluba.

Navijači su ga ga napali, sad će suditi njihovom klubu

Podsjetimo, utakmica 10. kola Premijer lige BiH Velež - Borac, odigrana 21. rujna, prekinuta je u 82. minuti, pri rezultatu 2:0 za banjalučku momčad. Nakon dugog gola deseci navijača Veleža utrčali su na teren, a utakmica je prekinuta. Mediji su pisali da je postojao interes za nastavkom utakmice kod obje momčadi, ali delegat je odlučio prekinuti susret i registrirati ga 3:0 u korist Borca.

Sucu Sabriji Topaloviću, čovjeku koji je odmah po prekidu dosudio kraj susreta, navijači Veleža su kod Jablanice zapalili automobil, u kojem su se još nalazili i Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić. 

Savez odredio i istog pomoćnika

Šehović je u meču između Veleža i Borca imao funkciju četvrtog arbitra, a samo devet dana kasnije bit će glavni sudac na utakmici mostarskog kluba. No, to nije sve. Njemu će protiv Posušja jedan od pomoćnika biti Stefan Tešanović koji je istu funkciju obnašao i tijekom okršaja Veleža i Borca, ali on nije bio u automobilu s Topalovićem i Šehovićem.

Unatoč svim tim dešavanjima, NS BiH je delegirao ta dva suca za novi susret Veleža. Ova činjenica je zanimljiva jer Nogometni savez BiH na raspolaganju ima 22 glavna i 27 pomoćnih arbitara pa se postavlja pitanje zbog čega su preuzeli ovakav nepotreban rizik, piše Klix.ba.

Susret Posušja i Veleža zakazan je za subotu od 15 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.