hrvatski nogometaši

Hrvatski stoper protiv Bešiktaša u sedam minuta zabio dva nevjerojatna autogola

Foto: Guliver Image

BEŠIKTAŠ je u 35. kolu turske lige odigrao 2:2 kod kuće protiv MKE Ankaragucua i tako si zakomplicirao borbu za naslov prvaka.

Bešiktaš je mogao povesti već u 5. minuti, ali je gostujući golman obranio penal N'Koudouu. No, sve dobro što je Celikay napravio na golu Ankaragucua upropastio je Kulušić u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. 

Ghezzal je ubacio iz slobodnog udarca, a Kulušić je skočio na loptu i skrenuo je u gol kraj svojega golmana koji bi je sigurno pokupio. No, ako se prvi autogol može pripisati nesreći i nespretnoj reakciji, Kulušićev autogol iz 52. minute teško je objasniti.

Rosier je ubacio s desne strane, a Kulušić se glavom bacio na loptu i zakucao je u gol za 2:0. Kulušić je katastrofalno pogriješio jer je ta lopta nakon njegove reakcije mogla završiti jedino u vlastitom golu.

No, Ankaragucu je do kraja susreta ipak uspio doći do boda zahvaljujući Josephu Paintsilu. Ganac je u 65. minuti realizirao prvi, a u trećoj minuti sudačke nadoknade i drugi penal za konačnih 2:2.

Kulušić je Ankaru stigao u siječnju 2019. godine iz Šerifa kao slobodan igrač. Prije toga je igrao u Šerifu, kratko u Rijeci te u turskim klubovima Genclerbirligiju, Balikesirsporu i Hacettepeu. Na početku karijere igrao je u Šibeniku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.