Mlada hrvatska zvijezda Reala prije četiri dana napravila selfie sa zaraženim košarkašem

Foto: Screenshot Instagram

PRIJE četiri dana košarkaši Reala su u 23. kolu tamošnjeg prvenstva pobijedili Zaragozu 92:70. Posljednjih 45 sekundi susreta na terenu je proveo 18-godišnji hrvatski košarkaš Boris Tišma. Zlatni hrvatski kadet iskoristio je vrijeme provedeno u igri i ubacio je svoje prve poene za A momčad Reala.

Za povijesni koš asistirao mu je američki košarkaš u dresu Reala Trey Thompkins. Tišma je nakon utakmice u svlačionici objavio selfie s igračem koji mu je pomogao da postigne prve poene za slavni madridski klub.

Samo četiri dana kasnije saznalo se da je Thompkins pozitivan na koronavirus, a nakon što je potvrđena vijest, u Madridu je održan sastanak organizatora nogometnog prvenstva La Lige, Španjolskog nogometnog saveza i sindikata nogometaša te je donesena odluka o otkazivanju prve i druge lige na dva tjedna. La Liga je u utorak odlučila da će se utakmice igrati bez publike, no nakon što je sindikat igrača zatražio otkazivanje kako se igrači ne bi zarazili na putovanjima i u hotelima, natjecanje je zaustavljeno.

Također, košarkaško prvenstvo Španjolske prekinuto je na dva tjedna.

S 2277 zabilježenih slučajeva koronavirusa Španjolska je nakon Italije zemlja s najviše oboljelih u Europi. Od tog broja polovina se nalazi u Madridu i okolici. U glavnom gradu i okolici je umrla 31 osoba od ukupno 55 u Španjolskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.