HRVATSKI NOGOMETAŠI

Hrvatski golman vodi Chievo prema Serie A. Drugu utakmicu zaredom obranio je penal

Foto: Getty Images

ADRIAN ŠEMPER nastavio je sa sjajnim partijama na golu Chieva Verone s kojim se plasirao u finale doigravanja za ulazak u Serie A.

Chievo je s 2:0 na domaćem terenu svladao Speziju koja je u doigravanje ušla kao najbolje plasirana momčad. U finalu ga čeka bolji iz ogleda Frosinonea i Pordenonea. 

Pogotke za Chievo zabili su Filip Đorđević u 2. minuti i Jacopo Segre u 9. minuti utakmice. Da Chievo ne primi gol do kraja susreta i mirno prođe u finale doigravanja, pobrinuo se bivši vratar Dinama.

Vodi Chievo prema Serie A

Šemper je u 58. minuti obranio kazneni udarac Spezijinom Matteu Ricciju i osigurao mir svojoj momčadi koja je onda posao privela kraju.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali obranu Šempera možete pogledati OVDJE.

Bila je to druga utakmica zaredom u kojoj je Šemper obranio kazneni udarac. Isto je učinio i u utakmici s Empolijem u četvrtfinalu doigravanja kada je u 88. minuti zaustavio udarac Amata Cicirettije i doveo Chievo do produžetaka, a posljedično i do polufinala.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.