KSW

Hrvatski borac u subotu ponovno izlazi u KSW-ov kavez. Evo kako je najavio borbu

Foto: Igor Kralj/Pixsell

OVE SUBOTE od 20 sati čeka nas nova KSW priredba. Riječ je o KSW-u 64, koji će biti održan 23. listopada u Varšavi, a na njemu će nastupiti i jedan hrvatski borac.

Bit će to član zagrebačkog American Top Teama, Filip Nitro Pejić, koji će se boriti protiv debitanta u KSW-u Daniela Rutkowskog, borca kojeg je promocija najavila kao veliko pojačanje, vlasnika titule prvaka FEN i Babilon promocija.

Uvjeren je da pojasevi ne znače ništa

Pejić je u razgovoru za InTheCage.pl najavio borbu i otkrio koliko se pripremao za nju. 

"Odradio sam cijeli kamp za ovu borbu. Saznao sam na vrijeme i pripremao se cijelih sedam tjedana", rekao je Pejić pa se osvrnuo na činjenicu da Rutkowski u borbu dolazi kao prvak dvije najveće poljske promocije ispod KSW-a:

"Kod kuće imam pet pojaseva. Što mi je to do sada značilo? Ovo je nivo iznad. Poslat ću ga nazad u Babilon MMA promociju, gdje mu je mjesto. On je hrvač, a ja volim pobjeđivati hrvače."

Spreman je ići na nokaut

Pejić je otkrio i da je gledao borbe svog sljedećeg protivnika te da nije osobito impresioniran stilom borbe koji prezentira.

"Gledao sam njegove borbe, ima dobru borbu na distanci, ali borio se protiv borca od 160 cm, ja sam 180. Taj tip ne udara kao ja. Kad ga ja pogodim u glavu, misli će mu se okrenuti u drugom smjeru. Ako je pametan, ići će me rušiti", rekao je Pejić pa dodao:

"Boksao sam protiv najboljih boksača u Europi i treniram s najboljim hrvačima u Europi. On ima 12:2, ali ja se time ne opterećujem. Borio sam se protiv boljih od njega, prošlu borbu sam dobio prvu rundu protiv prvaka Salahdinea."

Kad bi u ovoj borbi došao do pobjede, Pejić bi se vratio na poziciju na kojoj je bio prije nego što je ranije ove godine izgubio od Salahdinea Parnassea. Riječ o poziciji s koje mu je potrebna samo jedna pobjeda da bi mogao napasti titulu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.