SP RUKOMET 2019

Hrvatska večeras protiv najboljeg golmana SP-a, no imamo i mi svoje adute

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje

HRVATSKA rukometna reprezentacija danas od 18 sati igra najvažniju utakmicu grupne faze Svjetskog prvenstva. Izabranici Line Červara susrest će se s reprezentacijom Makedonije za koju igra legendarni Kiril Lazarov, no tu je i odlični golman Borko Ristovski koji ima najveći broj obrana od svih golmana na prvenstvu, 25/59 u dvije utakmice. 

Hrvatski rukometaši pobjedom bi osigurali plasman u drugi krug natjecanja.

"Statistika je varljiva, Makedonac je nezgodan golman i može svakoga namučiti ako dobro krene. Nadam se da nećemo dopustiti da dođe do izražaja", rekao je bivši hrvatski golman Valter Matošević.

No imamo i mi svoje adute. Prvi golman hrvatske reprezentacije Marin Šego skupio je 21 obranu u dvije utakmice (21/53), a Stevanović je na 11/27.

"Vratari su dosta dobri na turniru, nakon Šege, protiv Japana smo dobili i Stevanovića, nadam se da se više nećemo spuštati ispod prosjeka", izjavio je Goran Šprem.

"Sretan sam što dobro brane, mi smo jako zadovoljni njima. Stevanović i Šego brane u klubovima odlično, Stivi protiv Islanda nije krenuo dobro, dvije tri lopte su mu uletjele pa je Lino podigao Šegu, a on je sjajno reagirao. Protiv Japana smo vratili Stevanovića, što je jako bitno", rekao je Vlado Šola.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.