Pat Miletich

"Hrvatska senzacija" vraća se borbama nakon 12 godina: "Bit će to spektakl"

Screenshot (Youtube)

PAT MILETICH, jedan od pionira slobodne borbe, vraća se borilačkom sportu 11 godina nakon umirovljenja. Potvrdio je to Monte Cox, menadžer "Hrvatske senzacije".

Miletić, prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji, karijeru je završio 2008. godine s 29 pobjeda, sedam poraza i dvije neodlučene borbe. Nakon toga je radio kao komentator. Do naslova je stigao 1998. godine pobjedom nad Mikeyjem Burnettom, a pojas prvaka branio je četiri puta i čuvao tri godine.

Hrvatsko-američki borac iz Iowe ima 52 godine i borit će se protiv pet godina starijeg Michaela Nunna, bivšeg boksačkog prvaka koji je posljednjih 16 godina proveo u zatvoru. Nunn je posljednji meč odradio 2002. godine, odmah nakon toga je uhićen jer je od prikrivenog agenta kupio kokain u vrijednosti od 24 tisuće dolara. Osuđen je na 24 godine zatvora iz kojeg je zbog dobrog vladanja pušten u listopadu.

"Radim na organizaciji jedne velike priredbe. Miletich će se ponovno boriti. Njegov protivnik bit će Michael Nunn, sjajan boksač. Ovaj nevjerojatan meč će privući publiku i moglo bi se pojaviti više od sedam tisuća gledatelja u Quad Citiesu jer su oni najbolji borci s tog područja", rekao je Cox.

Borba bi se trebala održati prema kick-boks pravilima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.