MMA

Hrvatska borilačka organizacija predstavila pojas za najopakijega gada na Balkanu

Foto: Instagram / FNC

IDUĆEG petka na Pagu se održava priredba hrvatske borilačke organizacije Fight Nation Championship (FNC), čija će glavna borba biti između našeg borca Ivice Terrora Truščeka i Crnogorca Vase Psihopate Bakočevića.

Obojica su poznata po tome što nikad ne odbijaju borbe i nastupaju u bilo kojim uvjetima, protiv bilo kojeg suparnika. Zato će FNC pobjedniku tog okršaja dodijeliti BMF titulu i pripadajući pojas.

BMF je kratica za Baddest Motherfucker (najgadniji mamojebac ili, u slobodnijem prijevodu, najopakiji gad), a kao borilačku titulu osmislio ju je UFC. U najpoznatijoj svjetskoj borilačkoj organizaciji osvojio ju je Jorge Masvidal pobijedivši Natea Diaza.

Na društvenim mrežama FNC je predstavio pojas koji će pripasti balkanskom BMF-u, odnosno najopakijem gadu među borcima iz regije.

Osim okršaja Truščeka i Bakočevića, u spektakularnom ambijentu hrvatskog Fighting Islanda vidjet ćemo borbu Croate Barrija i Aleksandra Jankovića, ženski dvoboj naše najbolje borkinje Adriane Vuković s Poljakinjom Monikom Porazynskom i mnoge druge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.