HRT "zbog štednje" ne prenosi vaterpolske oglede Partizan-Jug i Olympiakos-Mladost

IAKO su se ljubitelji vaterpola nadali da će možda imati prilike na TV ekranima pogledati vrlo zanimljive četvrtfinalne oglede naših najboljih klubova, to se neće dogoditi.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga i Mladosti večeras igraju svoje prve četvrtfinalne oglede u vaterpolskoj Euroligi. Jugaši gostuju u Beogradu kod Partizana, a mnogi ovaj par ocjenjuju kao finale prije finala.

Jedna od ove dvije supermomčadi neće vidjeti završni turnir u Rijeci, a sudionik Final foura iz ovog ogleda bit će poznat 22. travnja kada se odigra uzvratna utakmica.

Mladost također ima vrlo težak zadatak. Gostuju u Pireju kod Olympiakosa koji je vrlo iskusan i neprikosnoven na svojem terenu. Momčad Ozrena Bonačića je tako na velikom testu protiv grčke momčadi.

Iako je bilo za očekivati da će javna televizija prenositi ove utakmice, od toga neće biti ništa. Naime, oni ističu da će ovim potezom uštedjeti novac jer, kao što svi znamo, vrijeme je financijske krize i recesije. Tako prijenosa iz Beograda i Pireja neće biti, a treba dodati da će vlasnici satelitskih antena moći gledati prijenos ogleda Olympiakos - Mladost na Eurosportu 2.

Treba svakako dodati da je ogled Partizan - Jug u 20.15 pa bi prema tome ulazio u termin Lige prvaka. A kako ćemo bez Lige prvaka jedan dan?

Inače i sami Mladostaši "štede". Oni su na ogled s Grcima otputovali čarterom i to slovenskim jer je bio jeftiniji od onog hrvatskog.

M.Š.
Foto: Admir Buljubašić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.