"Novi Ibrahimović" okrenuo priču: "Laska interes iz Hrvatske, ali Švedska mi je pri srcu"

MLADI švedski napadač s hrvatskom putovnicom Branimir Hrgota na sebe je privukao pozornost odličnim igrama u švedskom drugoligašu Jonkoppingu, a nakon izjave za Index kako još čeka poziv iz HNS-a da zaigra za Hrvatsku, brzo su ga kontaktirali švedski novinari zabrinuti zbog "bijega" mladog talenta u domovinu svoje majke.

S 18 postignutih golova Hrgota je bio najbolji strijelac netom završene sezone druge švedske lige, a tamošnji mediji već ga uspoređuju sa Zlatanom Ibrahimovićem. 18-godišnjak je na pitanje o igranju za reprezentaciju rekao kako još nije odlučio između Hrvatske i Švedske te da će vidjeti tko će mu se prvi javiti.

"Nisam mislio baš onako kako je ispalo. Apsolutno ne. Trenutno igram za mladu reprezentaciju Švedske i sretan sam. Laska mi što me prati neka druga reprezentacija, ali to ne znači da ću igrati za nju", rekao je Hrgota za fotbollskanalen.se. Za U-18 selekciju odigrao je pet utakmica te dvije za U-19 švedsku nacionalnu vrstu.

"Švedska je ta koja mi je pri srcu, ovdje sam već dobio priliku u međunarodnim utakmicama", rekao je Hrgota koji već prima ponude klubova iz raznih europskih država.

"Ne znam kako je u inozemstvu. Nisam se nadao da će mi odjednom ići tako dobro. Trenutno razmišljam o opcijama, ne znam za ponude jer ne želim znati tko se zanima za mene. Tako sam jedino mogao tijekom sezone ostati koncentriran na igru", zaključio je mladi napadač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.